Från Vision till Verklighet

29 juni 2012

Steg 2) Idag den 29 juni 2012 bestämde jag mig för att ta mitt andra steg i processen att förverkliga de tankar jag haft kring den vision jag kallar för STUREBYVISIONEN  – Ett mer levande samhälle med fler naturliga mötesplatser

Steg 1) Det första steg jag tog var att formulera en 6-stegsplan på hur visionen om Stureby kan bli verklig. Dessa 6 steg finner du via denna länk: STUREBYVISIONEN

Steg 3) I detta steg kommer jag kontakta ordförande för Stadsdelsnämnden (Enskede-Årsta-Vantör) vid namn Anders (M) på e-post: anders.hellstrom@moderat.se. Anledningen till varför jag kontaktar Stadsdelsnämnden för Enskede-Årsta-Vantör är p g a att denna nämnd skapades i syfte att få ”en mer lokal anknytning för politiken i närområdet” Här är länken till brevet.

Steg 4) Den 9 augusti fick jag ett svar från Ordförande Anders. Som ni kan läsa i svaret hänvisar Anders mig till Förvaltningen. Denna kontakt får bli steg 5.

Steg 5) Den 9 september skickar jag ett brev till förvaltningens Kommunikationsansvarig vid namn Karin.

Steg 6) Nu har det gått 15 dagar sedan jag skickade mitt brev till Kommunikationsansvarig
vid namn Karin skickade jag den 24 september en påminnelse.

”Hej Karin,

Jag har inte fått en bekräftelse på att du mottagit detta brev. Kan du vara vänlig och bekräfta tack.

Med vänlig hälsning,

Sturebybon”

Steg 7)

Den 27 september fick jag ett mycket utförligt svar från Karin på Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsförvaltning. Svaret i sin helhet kan ni läsa genom att klicka här. Inom kort kommer jag presentera steg 8.

Steg 8

Efter svaret från Stadsdelsförvaltningen har jag nu valt att för stunden fokusera på ett delmål vilket fick bli punkt 2 ”Utomhusaktiviteter”. Mer om varför kan du läsa om i inlägget vid namn ”Tankar kring svaret från stadsdelsförvaltningen

Steg 9

Den 3 oktober 2012 skickade jag frågorna vidare till idrottsförvaltningen. Frågorna kan ni ta del av genom inlägget vid namn ”Frågor till idrottsförvaltningen”.

Steg 10

30 dagar senare och närmare bestämt den 4 november har jag ännu inte fått något svar från idrottsförvaltningen. Jag väljer att skicka om brevet som ni kan finna via denna länk.

Annons

2 kommentarer till Från Vision till Verklighet

  1. Anonym skriver:

    Grymt bra sida! Är själv uppväxt i kära Stureby och planerar en återflytt faktiskt. Keep up the good work! Såg att handelsbanken öppnat vid tuben, kul att det kommer lite verksamheter till området. Vem vet en vacker dag kanske ni får tillbaka ert centrum 🙂

  2. benita glassel skriver:

    Jag är glad att berätta om en liten nyöppnad butik på Bjuletorg 7 ! Bidrar till ett levande på byn! Kom in och prata visioner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s