BEA – En alldeles unik ICA

ICA BEA är positionerad på Handelsvägen 188 nära Svedmyras tunnelbana.

ICA BEA har öppet alla dagar mellan kl 09:00-21:00.

Utåt sett ser det ut som vilken ICA som helst. Skillnaden mellan denna ICA och vilken annan ICA som helst är att BEA är ett mindre varuhus som säljer allt mellan himmel och jord och täcker in de flesta av dina behov och ickebehov. Det som skiljer ICA BEAs livsmedelsutbud från andra ICor är nog omfattningen på delikatesser. Här finner du verkligen allt gott du kan tänka dig. Nedan kommer lite bilder på en genomtänkt chark som närmast påminner om en genuin lanthandel. Upplevelsen är kanon som beställare.

Till nedre våningen tar du dig ner med ett rullband och möts av saker, saker och åter saker. Du kan finna allt från belysning, cykelhjul, skor, smink, leksaker… …trädgårdsutrustning, porslin, köksmaskiner, mattor, målarfärg till toalettsitsar. Allt du kan tänka dig finns att köpa på ICA BEA. Det är ingen toppenknalité men tillfredsställer behovet för stunden. Själv var jag i akut behov av maskeringstejp och naturligtvis fanns det där. Som sagt, kvalitén var under all kritik men det dög för stunden. Ska barnen iväg på ett kalas så finns det ett mycket bra utbud av massor av kul grejer. Det är alltså en mindre leksaksbutik och barnen älskar ju naturligtvis att gå igenom allt som finns. Nedan kommer lite bilder på vad du kan finna.

Annons
Detta inlägg publicerades i Svedmyra. Bokmärk permalänken.

En kommentar till BEA – En alldeles unik ICA

 1. Bosse Allinger skriver:

  Hej! Som trogen kund hos Er under massor av år råkade jag ut för sånt som inte var det bästa. Jag inköpte 2 st entrecote för en festmåltid på fredagkvällen. Tjusigt paketerat men det stannade vid det. Köttet var hårt och svårskuret. En klar besvikelse. ” SKIVAD ENTRECOTE från Svenska gårdar. Perfekt att steka eller grilla. Stekt i detta fall.

  Datum 2018-09-14. Tid: 11:49 Säljare123.Kassa 52
  Självbetalningskund
  Kvittot samt etikett finns.
  Tacksam för svar.
  Med vänlig hälsning
  Bosse Allinger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s