Stureby Snabbköp

Stureby Snabbköp har öppet alla dagar mellan kl 10:00-22:00. Snabbköpet ligger på Sågverksgatan och har allt det nödvändiga och lite till. Förutom kryddor, mjölk, pålägg, hygienprodukter, godis, läsk, tidningar, glass, fryst mat, hushållspapper finner du även säsongsrelaterade produkter som exempelvis kol på sommaren och isskrapor på vintern.

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Stureby Snabbköp

 1. Besviken kund! skriver:

  Tyvärr är denna butik en riktig skumaffär. Blivit erbjuden att köpa förfalskade cigaretter där, ostarna t.e.x. cheddarost som kostar 49:90 kr/kg när det kostar 89 kr/kg på ICA. Gamla utgångna varor, smutsigt och varma kylar och otrevlig personal är bara en del. Påstår sig öppna kl 10:00, men vid flera tillfällen har dom fortfarande inte öppnat fastän klockan visat 10:30. Nej, Stureby förtjänar bättre affärer än så!

 2. Besviken kund! skriver:

  Och med ostarna, och även viss chocklad menar jag att det är uppenbart att de köper stulna varor som de sedan säljer vidare!

 3. Daniel skriver:

  Har liknande upplevelse, ofta är det inte öppet vid 10 och när det väl är öppet så säljs produkter som gått ut i datum. Skulle köpa näsdroppar en gång och påtalade att de gick ut för 1 år sedan, då sa han i kassan att jag kunde få köpa dem för halva priset istället. Känns som seriös hantering av läkemedel…
  Nu senast frågade jag efter nikotinfritt snus, varvid han i kassan plockade fram en sort jag aldrig sett. När jag artigt tackade nej till att köpa slängde han dosan åt sidan och satte sig framför sin dator utan att säga ett ord. Otrevligt bemötande minst sagt enbart för att jag valde att inte handla. Dessutom hade även snuset gått ut i datum för ett halvår sedan, men det valde jag att inte ens nämna.
  Nej, kort och gott. Det är värt besväret att istället ta sig till Coop i Östberga eller Ica i Svedmyra.

 4. Karl skriver:

  Superbra pris på flera produkter. Däribland min favoritost. Tråkigt från tidigare inlägg att spekulera att de skulle vara stulna!! Ibland udda men alltid trevligt bemötande. Hata hat!

 5. Besviken kund! skriver:

  Karl? Kan du inte se skillnad på hat och sakliga kommentarer behöver du inte gnälla alls. ”Spekulationerna” om att cigaretterna är falska och att osten som är långt under marknadspris” är väl underbyggda. Men du är glad bara du får din ost skitbilligt. Hata hat kommentarer! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s