Vill du skriva något på Sturebybloggen?

Sturebybloggen har cirka 75 besök per dag. Det innebär att en besökare kan besöka sajten fler än en gång. Antalet ”unika” besökare är alltså färre men fortfarande är besökarna relativt många.

Sturebybloggen är en intressant blogg för många att söka sig till. Det finns ingen annan kanal än just Sturebybloggen för just Stureby. Har du tänkt på det?

Hur som helst så kommer jag personligen göra ett uppehåll med skrivandet och dokumenteringen. Naturligtvis kan det hända att jag trillar in i framtiden men inte på regelbunden basis vilket jag gjort tidigare.

Jag vill därför inbjuda dig att förmedla dina tankar via denna blogg. Det får vara om precis vad som helst. Det som gäller är dock:

  1. Du ska hålla dig inom lagens gränser.
  2. Tanken ska på ett eller annat sätt innehålla ordet ”Stureby”.

Det får alltså vara om precis vad som helst men någon form av anknytning till Stureby önskas. Exempel: Du får gärna skriva och dela ett recept som du gillar. Huvudsaken är att du kom på receptet när du befann dig i Stureby eller innehåller en ingridiens som började på ”S” vilket gjorde att du tänkte på ”Stureby”.

Du får gärna skriva något helt annat så känn dig inte begränsad.

Vad förväntar jag mig?

Egentligen inget. Jag har inga förväntningar. Jag förväntar mig inte att besökare gärna vill dela sina tankar och det är helt ok. Om du däremot känner att det hade varit kul så blir jag glad. Det är kul med andras tankar tycker jag själv. Ska jag vara ärlig så älskar jag andras spännande tankar. Det är så kul att lyssna in andra människor när de vågar dela med sig. Jag märker dock att man ofta är lite rädd och tror att det kan bli farliga konsekvenser om man delar tankar. Jag tror faktiskt att det kan ligga en sanning i det från tidigare men som inte behöver vara sann idag. Prova.

Du får gärna vara anonym. Skriv något bara. Vad som helst. Vill du marknadsföra något så är det dock namn som gäller.

Ok. Jag vill skriva något på bloggen. Hur gör jag?

Bra fråga. Skriv det du vill och skicka det till mig via detta formulär:

https://sturebybloggen.wordpress.com/kontakt/

Ser fram emot din tanke om vad som helst//Sturebybon

Detta inlägg publicerades i Aktuellt, Allmänt och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s